Cuisinerie Mensinge: de ambachtelijke keuken en hoffelijke bediening bij het biologisch restaurant bij Groningen.

Biologisch diner vlakbij Groningen

Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Kom dineren bij Cuisinerie Mensinge en geniet van biologische gerechten gemaakt met streekproducten.

Bijkletsen met familie of een verjaardag vieren met familie: het gaat om het gezelschap en u wilt vooral genieten. Kom daarom dineren bij Cuisinerie Mensinge in Roden en laat u in de watten leggen.

In het restaurant serveren we voor u een verrassingsmenu. U dineert in een prachtige ruimte met als bijzonder element de tegeltjes van vroeger. Zo waant u zich even in het verleden, toen in deze ruimte de paarden stonden.

Naast een fijne sfeer wilt u natuurlijk ook genieten van een heerlijk diner. Daarom verwent Chef-kok Harro Coster u graag. Hij laat zich inspireren door de keukens uit diverse windstreken. Alle gerechten worden à la minute bereid met eerlijke, verse producten. Daarbij gebruikt hij zoveel mogelijk producten uit de streek, en als het even kan nog biologische producten ook.

En als we zeggen dat alles à la minute bereid wordt, dan bedoelen we ook alles; van het koekje bij de koffie tot de bonbons aan toe.

Naast het verrassingsmenu hebben wij een tweetal arrangementen. "Even tijd voor elkaar" of echt een avond "Feestelijk uit" bij Cuisinerie Mensinge.

"Even tijd voor elkaar"

We hebben het allemaal druk. Werk, een gezin, vrienden, en dan ook nog tijd voor elkaar maken. Dat vinden wij net zo belangrijk als u en daarom helpen we een handje.

Met een heerlijk 2-gangendiner, glas wijn en als afsluiter koffie/thee & bonbon. Kom even op adem en geniet van een avondje uit.

€ 35,-

Het "Knotzie"menu

Op 31 januari 2018 bestaan we 11 jaar en serveren we jaarlijks ter ere van dit heugelijke feit een speciaal menu. Zoals u wellicht weet is 11 het gekken getal, daarom dit jaar ons "Knotzie" menu....We hopen, dat we samen met u van ons 12e jaar een onvergetelijke herinnering kunnen maken.

 

 

Cuisinerie Mensinge in Roden: het biologische restaurant vlakbij Groningen

Het verrassingsmenu

Vanuit ‘t keukenhart van “Landgoed Mensinge” serveren we ons verrassingsmenu. U kunt zelf het aantal gangen kiezen:
 

2 gangen: € 31,- 5 gangen: € 52,50
3 gangen: € 37,50 6 gangen: € 60,-
4 gangen: € 45,- 7 gangen: € 65,-

Doordat we ambachtelijk en à la minute werken kunnen we goed inspelen op speciale (dieet) wensen, onze vegetariërs en uw kids.